dinsdag 14 februari 2012

État présent de la Noblesse Belge, Pot - Rob

Onlangs verscheen in de reeks État présent de la Noblesse Belge het tweede deel van jaargang 2011, waarin de families die beginnen met de letters POT - ROB aan bod komen:

de Potesta, van Pottelsberghe de la Potterie, de Potter, de Potter d'Indoye, de poucques, Poullet, Pouppez de Kettenis de Hollaeken, Powis de Tenbossche, van Praet d'Amerloo, du Pré, de Prelle de la Nieppe, de Pret Roose de Calesberg, de Preud'Homme d'Hailly de Nieuport, Prigogine, Primo, Prisse, Puissant d'Agimont d'Heer et Herlette, Puissant Baeyens, van de Put, Quaden, Quarles van Ufford, de Quebedo, de Quirini, de Radiguès, de Radzitzky d'Ostrowick, Rapart de Grass, de Raymond, Remion, de Renesse, de Rennette de Villers-Perwin, van der Rest, Reyers, Richard, de Riquet de Caraman-Chimay, Rittweger de Moor, Roberti, Roberti de Winghe, Roberts-Jones, de Robiano, von Mengersen-Robiano, Robin, Robyns, Robyns de Schneidauer,

De delen van de État présent de la Noblesse Belge worden (Franstalig) uitgegeven door État Présent a.s.b.l. in Brussel. Het jongste deel telt 266 pagina's. In de studiezaal van het CBG te Den Haag kunnen alle delen worden ingezien. Bestellen kan ook bij État Présent a.s.b.l.
Adres: Avenue de Général de Gaulle 43, B-1050 Bruxelles.
Tel.: 00 32 2 647 34 68 (donderdagmiddag). Email: etatpresent@telenet.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten