woensdag 25 mei 2011

État présent de la Noblesse Belge, Out - Pos

Onlangs verscheen in de reeks État présent de la Noblesse Belge het eerste deel van jaargang 2011, waarin de families die beginnen met de letters OUT - POS aan bod komen:

van Outryve d'Ydewall, d'Overschie (de Neeryssche), van Overstraeten, van Paemel, le Paige, Papeians de Morchoven (dit van der Strepen), Paquot, de Parc Locmaria, Parmentier, Parthon de Von, Partz de Courtray, le Pas de Sécheval, Pastur, Paternostre de Dornon, Paternotte de la Vaillée, de Partoul, de Paul de Barchifontaine, Paulus de Châtelet, de Pauw, Pecsteen (de Buytswerve), de Peellaert, van den Peereboom, Peers de Nieuwburch, de Pelichy, Peltzer, de Peñaranda de Franchimont, Penneman de Bosscheyde, Percy, Perelman, Perneel, de Pessemier 's Gravendries, Péterbroeck, Philippson, Pierlot, de Pierpont, Piers de Raveschoot, Pigault de Beaupré, Pinte, de Pinto, Pirenne, Pitlot de Coribon, Pirmez, de Pitteurs, Planchard, van der Plancke, Plater-Zyberk, Plissart, de Polain de Waroux, Poncelet, Portmans, de Posch, de Posson, Poswick

De delen van de État présent de la Noblesse Belge worden (Franstalig) uitgegeven door État Présent a.s.b.l. in Brussel. Het Jongste deel telt 268 pagina's. In de studiezaal van het CBG te Den Haag kunnen alle delen worden ingezien. Bestellen kan ook bij État Présent a.s.b.l.
Adres: Avenue de Général de Gaulle 43, B-1050 Bruxelles.
Tel.: 00 32 2 647 34 68 (donderdagmiddag). Email: etatpresent@telenet.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten